Rendőri intézkedések

2020.10.16. 16:32

A csúszós utak ellenére sem lett kevesebb a gyorshajtó Vasban – Két főúton is mértek a rendőrök

Az elmúlt napokban is ellenőrizték a megye útjain közlekedőket. Többen is fizethetnek majd.

Police.hu

Fotó: Police.hu

A 84-es, valamint 88-as számú főutak a megye fokozottan balesetveszélyes útszakaszai közé tartoznak, még optimális útviszonyok között is. Az őszi időszakban a megváltozott időjárási körülmények miatt komoly veszélyforrásnak számítanak azok az útszakaszok is, amelyek erdős területeken haladnak át. Ezeken a helyeken a vizes útburkolat nehezebben szárad fel, ezáltal azok hosszabb időn keresztül nedvesek és csúszósak maradnak.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai az elmúlt napokban is ellenőrizték a megye útjain közlekedőket – tájékoztat a police.hu.

Fotó: police.hu

Az ellenőrzések ideje alatt a rendőrök több esetben regisztráltak olyan közlekedési jogsértést, amikor a gépjárművezetők jelentősen túllépték a megengedett legnagyobb, 90 km/h sebességet. Egy autós Kissomlyó térségében 161 km/h sebességgel haladt, egy másik gépkocsivezető pedig Sárvár térségében közlekedett 167 km/h sebességgel. Két autós pedig Jánosháza térségében lépte túl jelentősen a megengedett legnagyobb sebességet, az egyik sofőr 154 km/h sebességgel, a másik pedig 157 km/h sebességgel közlekedett.

Kapcsolódó cikk:

https://www.vaol.hu/vezeto-hirek/nem-indokolt-emelni-a-sebesseghatarokat-4347586/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában