Rendőrségi hírek

2020.10.25. 09:26

Három ittas járművezetővel szemben intézkedtek Vas megyében

Büntetőeljárás indult a sofőrökkel szemben.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Balassagyarmat, 2017. január 24. Egy rendõr autóvezetõt szondáztat Balassagyarmaton 2017. január 24-én. A Nógrád Megyei Rendõr-fõkapitányság az úgynevezett finn módszerrel szûri az ittas vezetõket. Az ellenõrzés során az összes autót megállítják, és minden vezetõnek meg kell fújnia a szondát. MTI Fotó: Komka Péter

Forrás: MTI

Fotó: Komka Péter

A járőrök 2020. október 24-én egy személyautóval közlekedő 33 éves helyi férfit igazoltattak Szombathelyen, a Váci Mihály utcában. Az intézkedés során a rendőrök alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, ezért a gépjárművezetőt további mintavétel céljából előállították. Vele szemben – vezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Szombathelyi Rendőrkapitányság – közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ugyancsak ittasan ült a volán mögé az a helyi gépjárművezető is, akit 2020. október 24-én igazoltattak a rendőrség munkatársai Szombathelyen. A rendőrök a helyszíni intézkedés során a sofőrrel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív eredményt mutatott, ezért őt további mintavételre előállították. A férfival szemben – vezetői engedélye elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök 2020. október 24-én Meggyeskovácsi belterületén. Egy 56 éves férfi személyautóval közlekedett a Kossuth Lajos utcában, amikor haladása során nekiütközött egy előtte forgalmi okokból álló személygépkocsinak. A személygépkocsi nekicsapódott az előtte várakozó személygépkocsiknak. A rendőrök a helyszíni intézkedés során a sofőrrel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív eredményt mutatott, ezért őt további mintavételre előállították. Az ukrán férfival szemben – vezetői engedélye elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Sárvári Rendőrkapitányság.

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában