Rendőri intézkedések

2020.10.15. 09:04

Három körözött személyt fogtak el a rendőrök két vasi városban

Elfogatóparancs volt ellenük.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Forrás: Shutterstock

A rendőrök 2020. október 14-én, a délutáni órákban Szombathelyen, a Fő téren igazoltattak egy tatabányai lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfival szemben a Szombathelyi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja már korábban elfogatóparancsot bocsátott ki. A személyt a rendőrök elfogták és őrizetbe vették – tájékoztat a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

A járőrök 2020. október 14-én, a délutáni órákban Szentgotthárdon igazoltattak egy verpeléti lakost, akivel szemben az Egri Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja már korábban elfogatóparancsot bocsátott ki. A férfit a Körmendi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Ugyancsak körözték azt az igali lakost, akit a szentgotthárdi határátkelőhelyen igazoltattak a rendőrök 2020. október 14-én, a késő esti órákban. A férfival szemben a Kaposvári Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja már korábban elfogatóparancsot bocsátott ki. A járőrök a személyt elfogták és a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársainak átadták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában