baleset

2020.11.16. 09:29

Felborult egy kisteherautó, amikor kikerült egy pótkocsiról leeső alkatrészt (Frissítve!)

Celldömölk és Mersevát közötti útszakaszon történt a baleset.

Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

Frissítés:

Mersevát felől Celldömölk irányába haladt egy Citroen kisteherautó hétfőn, amikor egy szemből érkező autó pótkocsijáról leesett egy autótető. A Citroen előtt haladó másik autó vészfékezett a felé csúszó alkatrész miatt, a Citroen pedig megpróbálta kikerülni az elszabadult rakományt, de közben felborult. A kisteherautó utasa könnyebb sérüléseket szenvedett a balesetben, a rakományt elhagyó és ezzel balesetet okozó jármű pedig elhajtott a helyszínről.

Fotók: Horváth Balázs

Korábban írtuk:

Oldalával az árokba borult egy kisteherautó a 834-es úton, Celldömölk és Mersevát között. A kocsi vezetője egy másik jármű utánfutójáról leesett tárgyat akart kikerülni, és elrántotta a kormányt, amikor megtörtént a baleset. A helyszínre a celldömölki önkormányzati tűzoltók mellett a társhatóságok is kiérkeztek. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom – adta hírül hivatalos oldalán az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában