Pénzbírság és büntetőpontok

2021.01.30. 11:15

Két vasi főúton is ellenőriztek a rendőrök – Több száguldozó sofőrt is fogtak, akik fizethetnek

Több gyorshajtó sofőrrel szemben is intézkedtek a rendőrök Vas megyében.

VN

Fotó: police.hu

A 86-os számú főút több szakasza, valamint a 88-as számú főút is a megye fokozottan balesetveszélyes útszakaszai közé tartozik, ezért a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalom-ellenőrző Alosztályának járőrei folyamatos ellenőrzésekkel szűrik ki a szabálytalanul közlekedőket.

Fotó: police.hu

A 88-as számú főúton végzett sebesség-ellenőrzések ideje alatt a rendőrök több esetben regisztráltak olyan közlekedési jogsértést, amikor a gépjárművezetők jelentősen átlépték a megengedett legnagyobb, 90 km/h sebességet. Egy autós Sárvár térségében 163 km/h sebességgel haladt, egy másik gépkocsivezető pedig 169 km/h sebességgel közlekedett. A rendőrök mindkét gépjárművezetővel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki és büntetőpontot adtak – írja hivatalos oldalán a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

Fotó: police.hu

Egy autós a 86-os számú főút Szombathelyt elkerülő szakaszán lépte át jelentősen a megengedett sebességet, 90 km/h helyett 153 km/h sebességgel közlekedett. A szabálytalanságért az üzemben tartó közigazgatási bírságra számíthat.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság a közlekedési balesetek elkerülése érdekében felhívja a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben tartsák be a sebességhatárokat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában