Rendőri intézkedések

2021.02.20. 11:13

Bírság helyett elzárás – Három vasi városban is körözött személyeket fogtak el a rendőrök

A Vas megyei rendőrök elfogták a három körözött férfit.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Forrás: Shutterstock

A rendőrök 2021. február 19-én, Szombathelyen igazoltattak egy 26 éves férfit. Az intézkedés során megállapították, hogy a személlyel szemben a Szombathelyi Járásbíróság pénzbírságot helyettesítő elzárás letöltése miatt körözést rendelt el – tájékoztat hivatalos oldalán a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

A járőrök 2021. február 19-én, Szentgotthárdon, a Kossuth Lajos utcában igazoltattak egy 50 éves férfit. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfival szemben a Soproni Rendőrkapitányság pénzbírságot helyettesítő elzárás letöltése miatt körözést rendelt el.

A rendőrök mindkét férfit elfogták és Főkapitányság fogdájára szállították.

A járőrök 2021. február 19-én, Celldömölkön, a Szalóky Sándor utcában igazoltattak egy 30 éves férfit. Az intézkedés során megállapították, hogy a személlyel szemben a Celldömölki Rendőrkapitányság pénzbírságot helyettesítő elzárás letöltése miatt körözést rendelt el. A férfit a rendőrök elfogták és a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársainak átadták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában