Felhívás

2021.02.27. 08:14

Rongálás történt Szombathelyen

A rendőrök a lakosság segítségét kérik a felvételen látható férfi azonosításában.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Fotó: police.hu

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 18010/165/2021. bűnügyi számon rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást – közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendelkezésre álló adatok szerint Szombathelyen, a Szent Márton utcai gyalogos aluljáró falait ismeretlen elkövető kék színű festékkel összefirkálta.

Fotók: police.hu

Az eljárásban szükségessé vált a felvételeken látható férfi beazonosítása és elszámoltatása. A rendelkezésre álló kamerafelvételek alapján a férfi kb. 55-65 éves; a haja őszülő; világoskék színű baseballsapkát; az orrát és a száját eltakaró fehér színű maszkot; szürke színű oldalzsebes munkásnadrágot; fekete felsőrészű, fehér talpú félcipőt; szürkés színű kesztyűt; valamint sötétszürke/fekete, derékig érő dzsekit viselt, amelynek a hátán, a gallér alatti részen egy téglalap alakú, fehér színű embléma látható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában