katasztrófavédelem

2021.04.08. 08:37

Megborult kamionnak kellett segíteniük a vasi tűzoltóknak Keménfánál

Viszákon és Alsóújlakon kidőlt fák okoztak problémát.

vaol.hu

Fotó: Körmendi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

Keménfa

A Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint elhagyta az úttestet, majd az árok felé megdőlt egy kartondobozokat szállító kamion Keménfa közelében kedden reggel. A körmendi hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre. Az elsődleges felderítést követően az egység megállapította, hogy a jármű áramtalanítására nincs szükség, üzemanyagfolyás nem tapasztalható. A tűzoltók a kamionmentő kiérkezéséig a helyszín biztosításában nyújtottak segítséget.

Viszák

A lehullott hó súlya alatt dőlt meg egy fa Viszákon kedden reggel. Az Őrség-Goričkó-Raab Mentőcsoport tagjai motoros láncfűrész segítségével a fát feldarabolták, majd eltávolították.

Alsóújlak

Tizenöt méter magas juharfa dőlt az útra Alsóújlakon, a Csapás utcában kedden a késő esti órákban. A vasvári önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrész segítségével a fát feldarabolták, majd a közútról eltávolították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában