Frissen Vasból

2021.05.19. 16:12

Három autó ütközött Balogunyomnál, nagy torlódás alakult ki – fotók, videó

Ráadásul többen is elvesztették türelmüket, és az álló kocsisort szabálytalanul, a záróvonalat is átlépve elkezdték kikerülni.

Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

Szerdán délután ráfutásos baleset miatt alakult ki nagyobb torlódás a 86-os főúton, Balogunyomnál. Egy Toyota személyautó tartott Szombathely irányába és a gyalogátkelőhelynél fékezett, mivel egy gyalogost engedett át. A mögötte érkező Volkswagen vezetője későn vette ezt észre, és a Toyota hátuljának ütközött. Harmadikként egy Audi közlekedett, aminek a vezetője szintén figyelmetlen volt és a fékező Volkswagen hátuljának ütközött. A balesetben szerencsére nem sérült meg senki, a rendőri helyszínelés és a műszaki mentés idejére az egyik forgalmi sávot le kellett zárni, emiatt nagyobb torlódás alakult ki a környéken.

A forgalmas 86-os főúton feltorlódott járművek vezetői közül többen is elvesztették türelmüket és az álló kocsisort szabálytalanul, záróvonalat is átlépve elkezdték kikerülni.

Szabálytalanul előzte meg a kocsisort
Fotó: Horváth Balázs

Képünkön épp egy Balogunyom belterülete felől érkező autó látható, ami szintén szabálytalanul megelőzte az álló kocsisort, ám a kereszteződésben a forgalmat irányító rendőrökkel találta szembe magát, így félre kellett állnia, majd figyelmeztetésben részesült, ami után visszaküldték a sor végére.

VIDEÓ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában