Frissen Vasból

2021.05.06. 10:19

Súlyos buszbaleset Boba közelében, mentőhelikopter vitte el az egyik sérültet – fotók, videó

Csütörtökön reggel súlyos kimenetelű közlekedési baleset történt Boba közelében, ahol egy busz és egy személyautó ütközött össze.

Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

Információink szerint a busz Egyházashetye felől érkezett és a sofőr az elsőbbségadás kötelező tábla ellenére hajtott be a kereszteződésbe, ahol összeütközött a Jánosháza felől érkező Daewoo személyautóval. Mindkét jármű az ütközés után az út melletti mezőgazdasági területre csapódott. A busz kidöntött egy út menti táblát, felborult, majd ezután ismét a kerekein állt meg. A balesetben a személyautóban utazó két személy súlyosan megsérült, egyiküket mentőhelikopter szállította a szombathelyi kórházba, a másik sérültet mentőautó vitte el. A buszban a sofőrön kívül más nem utazott, ő sérülések nélkül megúszta a balesetet.

Mentés és a helyszínelés idején rendőrök irányították a forgalmat az érintett útszakaszon. A műszaki mentésben az egyházashetyei önkéntes-, a sárvári és a celldömölki hivatásos tűzoltók is részt vettek.

Ebben a kereszteződésben sok hasonló baleset történik, köztük volt már halálos is. A két út hosszú egyenes szakasz után keresztezi egymást merőlegesen, emiatt sokan nézik el.

Videó a helyszínről:

 

Korábban írtuk:

https://www.vaol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/kisbusz-es-szemelyauto-utkozott-ossze-boba-es-egyhazashetye-kozott-4900708/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában