Frissen Vasból

2021.06.09. 20:09

Beszorult az utas a teljesen összetört autóba Sárváron – fotók, videó

A sérültet háromnegyed óra alatt tudták kiszabadítani a tűzoltók a roncsból.

Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

Szerdán késő délután egy Volkswagen Passat személyautó haladt Sótony felől Sárvár irányába, amikor Sárváron, a Sótonyi úton a sofőr elmondása szerint egy darázs repült be az autóba. Ezt próbálta a lábáról elhessegetni a sofőr, de eközben egy enyhén balra ívelő kanyarban a jármű letért a jobb oldali útpadkára, majd az árokba hajtott és egy kapubejárónak ütközött.

A teljesen összeroncsolódott járműbe beszorult a jobb első ülésen utazó fiatalember, akinek a lábát mintegy háromnegyed órás munkával sikerült kiszabadítani a sárvári tűzoltóknak. A súlyosan sérült utast és a könnyebben sérült sofőrt a mentők a szombathelyi kórházba szállították. A mentés és a helyszínelés teljes útlezárás mellett zajlott.

Bár nincs feltétlenül összefüggésben a balesettel, de az autón a küszöb jelentősen korrodált volt, ami miatt könnyebben összegyűrődik az autó egy hasonló balesetben, emiatt súlyosabb sérüléseket szenvedhetnek el a benne ülők.

Videó:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában