Frissen Vasból

2021.08.17. 07:50

Halálos baleset történt a 86-os főúton: kamion és mikrobusz ütközött össze – frissítve

Rédics térségében egy kamion és egy mikrobusz ütközött össze.

Police.hu, zaol.hu, MTI

Fotó: Lenti HTP

Frissítés:

15:20

Cseh állampolgár halt meg hajnalban a 86-os főúton Zalában

Nem sokkal 15 óra után oldották fel a teljes útlezárást Zala megyében, a 86-os főút Külsősárdhoz közeli szakaszán, ahol kora hajnalban halálos baleset történt.

Takács Tivadar, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek elmondta: egyelőre tisztázatlan okból, frontálisan ütközött egy nyerges vontató és egy mikrobusz. Ez utóbbi sofőrje, egy cseh állampolgár a helyszínen meghalt.

A mikrobusz utasa, valamint a teherjármű horvát sofőrje megsérült.

7:50

Takács Tivadar alezredes, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője tájékoztatása szerint kamion és mikrobusz ütközött össze. Az elsődleges információk szerint egy cseh rendszámú Renault Traffic furgon Rédics felé tartva áttért a menetiránya szerinti bal oldalra és összeütközött a szemből érkező horvát honosságú pótkocsi járműszerelvénnyel – írja a zaol.hu.

Fotó: Lenti HTP

A furgont vezető cseh férfi a helyszínen életét vesztette, utasa és a kamion vezetője megsérült. A főutat lezárták, a forgalmát a 75-ös és 7416-os számú út felé terelik, a helyszínelés, valamint a műszaki mentés még hosszabb ideig eltarthat.

Korábban írtuk:

Eddig tisztázatlan körülmények között egy kamion és egy mikrobusz ütközött össze a 86-os számú főút 3-as kilométerszelvényében Rédics térségében 2021. augusztus 17-én 5 óra után. A baleset során a mikrobusz vezetője a helyszínen életét vesztette. A helyszíni szemle idejére az érintett útszakaszon teljes pályás útlezárás van érvényben, a rendőrök a forgalmat a 75-ös és a 7416-os számú utakra terelik Lenti irányába – írja a police.hu.

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában