Frissen Vasból

2021.08.15. 17:22

Kirepült az autóból és meghalt egy férfi Nádasd közelében

Szombatról vasárnapra virradóra halálos közlekedési baleset történt Nádasd közelében a 86-os főúton.

Horváth Istvánné

Fotó: Horváth Istvánné

Információink szerint egy Suzuki személyautó haladt az úton, amikor eddig tisztázatlan okból egy kanyarban kisodródott és a padkára hajtott a jármű, majd felborult. Az autót vezető 29 éves férfi nem használta a biztonsági övet, ezért kirepült az autóból, több tíz métert csúszott az aszfalton és olyan súlyos sérüléseket, többek között fejsérülést szenvedett, hogy esély sem volt a megmentésére, a helyszínen életét vesztette. A nyomok alapján nagy valószínűséggel a sofőr túlélhette volna a balesetet, ha bekapcsolja a biztonsági övet.

Fotók: Horváth Istvánné

Úgy tudjuk, hogy a férfi egy családi rendezvényen volt, egy vita után ugrott be az autóba, majd hajtott el nagy sebességgel. Információink szerint az ittasság gyanúja is felmerült.

Szintén az ittasság játszott közre abban a balesetben is, ami Rábahídvég közelében történt szombaton, itt egy nő karambolozott autójával.

Ittas volt az a férfi sofőr is, aki szombatról vasárnapra virradóra Ikervár közelében szenvedett balesetet autójával, majd a sérült utasát hátra hagyva elmenekült a helyszínről. A rendőrök nem sokkal később megtalálták a szintén sérült férfit.

Fotóink a Nádasd közelében történt halálos baleset helyszínén készültek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában