Elszabadult utánfutó

2021.08.18. 16:00

Ritkán látható, ijesztő balesetet vett fel a Magyar Közút kamerája az M1-esen – videó

Vasárnap késő délután elszabadult egy utánfutó az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Komárom térségében.

origo.hu

Hegyeshalom, 2015. szeptember 11. Torlódás az M1-es autópálya Bécs felé vezető oldalán 2015. szeptember 11-én Hegyeshalom közelében. Biztonsági okokból lezárták a nickelsdorfi (miklóshalmai) határátkelőt Ausztriában, mert illegális bevándorlók nagyobb csoportja indult útnak a A4-es autópályán. MTI Fotó: Filep István

Forrás: MTI

Fotó: Filep István

A Magyar Közút felvételén látható, hogy

A RAKOMÁNY EGY RÉSZE ÁTESETT AZ AUTÓPÁLYA MÁSIK OLDALÁN KÖZLEKEDŐ AUTÓK ELÉ,

amelyek közül egy át is hajtott rajta. Személyi sérülés nem történt, de csak a szerencsén múlt, mert tömött sorokban haladtak arra a járművek – írja az origo.hu.

" data-instgrm-version="13">

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A szemközti oldalon jövők közül többen megálltak, és a nagyobb darabokat lehúzták a pályáról, hogy ne akadjon meg a forgalom. Bár nagyon bátrak és rátermettek voltak, és nekik köszönhetően nem állt meg teljesen a határ felé vezető oldal, azért így is nagy kockázatot vállaltak. A kisbusz utasai pedig láthatósági mellény nélkül, a leállósávon, a jármű mellett álltak, közülük szintén volt, aki a sérült járműhöz átment az elválasztósávhoz.

Magyar Közút arra kéri az autósokat, hogy

HASONLÓ ESETEKBEN NE VÁLLALJANAK FELESLEGES KOCKÁZATOT.

Ami ilyenkor a legfontosabb, hogy hívják a 112-es segélyhívó számot, a sérült jármű utasai pedig azonnal vegyenek fel láthatósági mellényt, és a segítséget a szalagkorláton túli területeken várják meg!

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában