Frissen Vasból

2021.08.28. 07:27

Utasokkal teli busz borult oldalára a Lenti és Bajánsenye közötti út zalai szakaszán

Utasokkal teli cseh rendszámú busz szenvedett közúti balesetet péntek éjszaka a 7416. jelű, Lenti és Bajánsenye közötti út Lentihez közeli szakaszán.

Gyuricza Ferenc/zao.hu

A zaol.hu információi szerint a busz a 86-os útról, Zalabaksa irányából érkezett, s egyelőre ismeretlen okból az úttestről jobbra lesodródva a vízelvezető árokba hajtott, majd egy fát is kidöntve, félig az oldalára dőlve állt meg. A járműben két sofőr és 27 utas tartózkodott, akiket a tűzoltók szabadítottak ki a buszból.

 

Hárman könnyűnek tűnő sérüléseket szenvedtek, őket a mentők a helyszínen látták el. A balesetet szenvedett utasokat éjszakára a lenti Móricz Zsigmond Általános Iskola és Diákotthon épületében szállásolták el. Az utasok kimentése, a helyszínelés és a busz műszaki mentése hosszan elhúzódott, ezalatt többnyire félpályán, váltakozó irányban haladhatott a forgalom, teljes zárásra csak rövidebb időtartamokban volt szükség – írja a zaol.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában