Frissen Vasból

2021.09.02. 15:00

Balesethez és tűzesethez is vonultak a katasztrófavédők

Két műszaki mentésnél és egy tűzesetnél kérték a Vas megyei tűzoltók segítségét a szerdán.

vaol.hu

Csejtei Balázs tűzoltó zászlós. Munkaidőben húsz percen belül, munkaidőn kívül egy órán belül kell megindulniuk a kárhelyre a Katasztrófavédelmi Mobil Laborral Fotó: Unger Tamás

Fotó: VN-archív/Illusztráció

Elhagyta az úttestet, majd a vízelvezető árokba csapódva állt meg egy dobozos kisteherautó az M86-os főúton, Répcelak közelében szerdán délelőtt. Az autó vezetője önerőből el tudta hagyna a járművet. A balesetben megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A répcelaki önkormányzati tűzoltók vonultak a baleset helyszínére. Az egység megállapította, hogy a baleset következtében a jármű üzemanyagtartálya megsérült, ezért az üzemanyag szivárgást tömítőpaszta segítségével megszüntették. A műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt fél útpályán le kellett zárni a forgalom elől.

Fenyőfa veszélyeztette a közút forgalmát Sárvár közelében szerdán délután. A sárvári hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével a fát eltávolították.

Összehordott fa izzott, parázslott Szentgotthárdon, a Nyíres utcában szerdán az esti órákban. A szentgotthárdi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói egy vízsugárral az izzást megszüntették – számolt be a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában