vérengző fenevadak

2021.09.14. 18:14

Brutális kutyatámadás: A rendőrök tudják, ki a kutyák gazdája

A vasárnap hajnalban, a Kiskar utcában történt brutális kutyatámadásról, amelynek elkövetője két amerikai staffordshire terrier, áldozata pedig Frodo, a tizenkét éves bichon havenese volt, tegnap számoltunk be.

Budai Dávid

Fotó: Illusztráció/Pixabay

Akkor azt írtuk, kérdéseinkkel megkerestük a rendőrséget is, ahonnan mostanra meg is érkezett a válasz. Megerősítették, az ügyben nem érkezett feljelentés, viszont a rendőrség a kutyák gazdáját beazonosította, és az ügyet, az illetékes hatóságnak, vagyis a szombathelyi önkormányzatnak továbbította. Egyebet nem árultak el, így sem a kutyák, sem az értük felelős gazda sorsáról nem tudunk, de kérdéseinket az önkormányzathoz is elküldtük, így amint lesz információnk arról, milyen következményekkel végződött az eset, beszámolunk róla.

Kapcsolódó cikkek:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/ujabb-reszletek-a-vegzetes-szombathelyi-kutyatamadassal-kapcsolatban-5287166/

 

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/eselye-sem-volt-frodonak-a-belvarosban-vegzett-aldozataval-a-ket-megszokott-harci-kutya-5284274/

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/brutalis-kutyatamadas-szombathelyen-5284025/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában