Frissen Vasból

2021.09.24. 13:17

Lezárta a rendőrség az ittas nő balesetének ügyét

A személyi sérüléssel járó közlekedési baleset ez év augusztus 14-én, a 8-as számú főúton történt.

vaol.hu/police.hu

Fotó: police.hu

Egy 51 éves nő gépkocsival közlekedett Rábahídvég felől Egyházashollós irányába, amikor haladása során egy balra ívelő útkanyarulatban letért az útról, a szalagkorlátnak ütközött, majd az autó a tetőlemezére borulva állt meg. Az ittas sofőr súlyosan megsérült a balesetben.

Fotó: police.hu

A rendőrök a helyszíni intézkedés során a gépkocsivezetővel szemben alkoholtesztert is alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, ezért kórházi ellátása során további mintavételre is sor került. A sofőrt gyanúsítottként kihallgatták és vezetői engedélyének elvétele mellett, járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak vele szemben.

A Körmendi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat vádemelés érdekében a Körmendi Járási Ügyészségnek megküldte – közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában