Beosztás

2021.09.01. 10:09

Új pozíciót kapott a korábbi Vas megyei rendőrfőkapitány

Dr. Halmosi Zsolt rendőr vezérőrnagy 2021. szeptember 1-jétől az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság főigazgatói beosztását tölti be.

police.hu

Fotó: police.hu

Papp Károly, a Belügyminisztérium belbiztonsági államtitkára adta át a kinevezési parancsokat a Rendőrségi Igazgatási Központban tartott ünnepi állománygyűlésen – írja a police.hu.

Magyarország belügyminisztere 2021. szeptember 1-jei hatállyal – az országos rendőrfőkapitány javaslatára – kinevezte rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettesi beosztásba dr. Kuczik János Zoltán rendőr vezérőrnagyot, kinevezte a Készenléti Rendőrség parancsnoki beosztásába, egyben műveleti országos rendőrfőkapitány-helyettesnek dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornokot, valamint megbízta a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda igazgatói feladatainak ellátásával Opauszki András rendőr alezredest. Dr. Halmosi Zsolt rendőr vezérőrnagy 2021. szeptember 1-jétől az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság főigazgatói beosztását tölti be.

A rendezvényen dr. Balogh János rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány a rendészeti főigazgatóság vezetői feladatainak huzamos időn keresztül magas színvonalon nyújtott kiemelkedő és áldozatos szakmai tevékenysége elismeréséül Hadik András szablyát adományozott dr. Halmosi Zsolt rendőr vezérőrnagynak.

Papp Károly államtitkár az ünnepségen elmondott beszédében méltatta a 35 éve a testületnél szolgáló tábornok munkáját, kiemelve, hogy a vezérőrnagy történelmet írt: előtte senki nem töltötte be több mint 10 éven keresztül a rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettesi beosztást. Dr. Kuczik János Zoltán rendőr vezérőrnagy, dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok és Opauszki András rendőr alezredes eddigi pályafutásáról, vezetői feladatellátásáról szintén elismerően szólt az államtitkár, felelősségteljes munkájukhoz sok erőt és egészséget kívánt.

Dr. Halmosi Zsolt rendőr vezérőrnagy beszédében köszönetet mondott vezetőtársainak és beosztottjainak a támogatásért. A vezérőrnagy tisztelgéssel búcsúzott az ORFK csapatzászlójától.

Fotó: police.hu

A beosztásukat szeptember 1-jétől betöltő vezetők megköszönték a bizalmat a Belügyminisztérium vezetésének és parancsnokaiknak.

Az ünnepi állománygyűlés keretében dr. Kuczik János Zoltán rendőr vezérőrnagy átadta a Készenléti Rendőrség csapatzászlóját dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában