Frissen Vasból

2021.10.24. 08:06

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki a szomszédos megyeszékhelyen lövöldözött

A férfi a gáz- és riasztó pisztolyt egy, a közelben parkoló személygépkocsiból lopta el.

kisalfold.hu

A rendőrségre 2021. október 23-án 16 óra körül bejelentés érkezett, amely szerint Győrben, a Török István utcában egy férfi lövöldözik – olvasható a kisalfold.hu-n.

A helyszínre érkező járőrök észlelték, hogy a Körkemence út irányába gyalogló férfi – miután meglátta a rendőrautót – egy fegyvernek látszó tárgyat dobott el a fűbe. Az egyenruhások a személyt igazoltatták, ruházatában a pisztoly tokját megtalálták, ezért őt elfogták és a helyi rendőrkapitányságra előállították. A lövöldözés során személyi sérülés nem történt – közölte a rendőrség vasárnap.

Az eljárás során fény derült arra, hogy a garázda fiatal a gáz- és riasztó pisztolyt egy, a közelben parkoló személygépkocsiból lopta el. A rendőrségen a férfivel szemben elvégzett drogteszt pozitív eredményt mutatott.

Az ügyben a Győri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást indított, amelynek során a nyomozók K. Richárdot – őrizetbe vétele mellett – felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette, lopás-, valamint kábítószer birtoklása vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Kiemelt képünkön: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában