Frissen Vasból

2021.10.20. 08:41

Meztelenül vezetett a halálos balesetet okozó férfi a 84-es úton (fotók, videó)

Információink szerint teljesen meztelen volt az az idős férfi, aki szerdán reggel halálos kimenetelű közlekedési balesetet okozott a 84-es főúton Vas megyében, Nemeskeresztúr közelében.

Horváth Balázs

Frissítés!

15.00

Szénné égett emberi maradványokat találtak az épületben, tudta meg a veol.hu Nagy Judit megyei rendőrségi sajtóreferenstől. Hozzátette, a történteket büntetőeljárás keretében vizsgálja a Veszprém megyei Rendőrfőkapitányság.

A helyiek megdöbbenten állnak a történtek előtt, és többen megerősítették, hogy a reggel Vas megyében balesetben elhunyt férfi és párja laktak az Agyaglik-dűlőn lévő házban – számolt be a Veszprém megyei portál.

A helyszínre a badacsonytomaji hivatásos és a balatonfüredi önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik két vízsugárral a még izzó, parázsló részeket oltják, valamint nagy teljesítményű ventilátorral átszellőztetik az épületet.

14:15

Holttestet találtak a meztelenül halálos balesetet okozó férfi leégett házában

nformációink szerint szerdán reggel 9 óra után riasztották a tűzoltókat a Veszprém megyei Dörgicsére, az Agyaglik-dűlőbe, ahol a szőlőhegyen egy körülbelül 30 négyzetméteres épületben keletkezett tűz. Úgy tudjuk, hogy amikor a tűzoltók a helyszínre érkeztek, az épület már csak parázslott, teljesen leégett, tehát a tűz korábban keletkezett. Az oltás közben a tűzoltók találtak egy halott embert is.

Információink szerint a leégett épületben lakott az a férfi, aki szerdán reggel 6:40 körül meztelenül vezetve balesetet okozott Vas megyében, a 84-es főúton Nemeskeresztúr közelében. A 71 éves férfi a balesetben elhunyt.

Egyelőre hivatalosan nem erősítették meg, hogy a két eset között van-e összefüggés, de erősen valószínűsíthető, hogy igen. Az ügyet a katasztrófavédelem és a rendőrség is vizsgálja.

11:00

Egy kamion haladt a 84-es úton Jánosháza felől Sümeg irányába szerdán reggel 6:40 körül, amikor szemből egy Mitsubishi terepjáró érkezett. Szemtanú elmondása szerint a Mitsubishi hirtelen, az utolsó pillanatban tért át a szembejövő sávba, ahol a vele szemben szabályosan közlekedő kamion érkezett. A kamion vezetője már semmit nem tudott tenni az ütközés elkerülése érdekében, a két jármű frontálisan rohant egymásba. Az ütközés után a személyautó és a kamion is az árokba csapódott, a 25 tonna aszfaltot szállító pótkocsi pedig felborult, a friss aszfalt az út melletti mezőgazdasági területen szétszóródott.

A helyszínre a sümegi, a sárvári és a jánosházi tűzoltók, a mentők és a rendőrök is kiérkeztek, de a Mitsubishi vezetője olyan súlyosan sérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Úgy tudjuk, hogy a Mitsubishit vezető férfin egyáltalán nem volt ruha. A baleset okát vizsgálják. A mentés és a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljesen le kellett zárni, a forgalmat több órán keresztül elterelik.

8:40

Eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy mart aszfaltot szállító kamion és egy személyautó a 84-es főúton Nemeskeresztúr közelében. Az ütközés után a kamion az út menti árokba hajtott, a pótkocsija felborult. A helyszínre a sárvári, jánosházi és sümegi tűzoltók érkeztek ki, illetve egy tűzoltódaru is fog érkezni Győrből. Úgy tudjuk, hogy az ütközésben egy ember életét vesztette.

Fotók: Horváth Balázs

A baleset miatt a 84-es főút érintett szakaszát teljesen le kellett zárni, a forgalmat elterelik.

Kapcsolódó cikkünk:

https://www.vaol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/karambol-a-84-es-fouton-nemeskereszturnal-5401790/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=vaol&fbclid=IwAR2vhPdLlgIXFR0MKedfeMdaw-6u8YDIm71hrF9o-7PgsdwXZfgI5gogn3c

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában