Tragédia

2021.10.05. 18:54

Halálos motorbaleset történt Szombathelyen – frissítve, fotók

Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

Frissítve:

21.10

Ahogy korábban beszámoltunk róla, egy 21 éves fiatalember annak a motorbalesetnek az áldozata, ami kedden késő délután történt Szombathely határában, a 86-os főút várost elkerülő szakaszán. Egy Renault személyautó kanyarodott ki balra a bevásárlóközpontok felől a 86-os útra, amikor ütközött a főúton nagy sebességgel haladó Suzuki motorral. Az ütközés olyan erejű volt, hogy a motor több mint húsz méteres féknyomot hagyott maga után, ezután ütközött a közel két tonnás autóval, amit megpördített. A motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a mentők hosszasan küzdöttek az életéért, de az újraélesztés sajnos nem járt sikerrel.

Ebben a kereszteződésben és a nem túl távol lévő Csaba utcai kereszteződésben rengeteg baleset történik. A balra kanyarodó járművek a nagy forgalom miatt csak veszélyesen tudnak a 86-os főút várost elkerülő szakaszára kanyarodni. Többször felvetettük már, hogy a bevásárlóközpontoknál és a Csaba út kereszteződésében is meg kellene tiltani a balra kanyarodást a 86-os útra, ez csupán kis kerülőt jelentene a közlekedők számára, de a biztonságot nagyban növelné és a torlódások is csökkennének az érintett kereszteződések környékén.

18.50

Az első információk szerint életét vesztette az a fiatal motoros, aki egy személyautóval ütközött Szombathely határában, a 86-os főúton. Úgy tudjuk, hogy a motor a Zanati út felől haladt nagy sebességgel a 86-os főúton, amikor a bevásárlóközpontok felől egy balra kanyarodó Renault személyautó hajtott ki elé a főútra. Az ütközés ereje akkora volt, hogy a motor megpördítette a személyautót. Amint újabb információkat tudunk meg, frissítjük cikkünket.

Fotó: Horváth Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában