Rendőri intézkedés

2021.10.14. 11:13

Külföldön vásárolt autójára rakott fel másik járműre vonatkozó rendszámot egy nő Sárváron

Külföldön vásárolt, rendszám nélküli autóra rakta fel a másik személyautóra kiadott hatósági jelzést.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Nyíregyháza, 2017. június 7. A nagy víznyomástól a szakadó esõben és viharos szélben leesett rendszámtáblák a városi rendõrkapitányság épületében, Nyíregyházán 2017. június 7-én. A rendõrség munkatársai az elõzõ esti esti vihar után több mint ötven elhagyott rendszámtáblát szedtek össze a városban. MTI Fotó: Balázs Attila

Forrás: MTI

Fotó: Balázs Attila

A járőrök 2021. október 13-án egy 44 éves sofőrt igazoltattak Sárváron, az Ikervári utcában. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a gépkocsit a nő külföldön vásárolta és az autóra még nem került kiadásra magyar hatósági jelzés, ezért egy másik gépjárműre kiadott forgalmi rendszámot szerelt fel rá. A rendőrök a jármű vezetőjét a Sárvári Rendőrkapitányságra előállították és vele szemben egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak – tájékoztat hivatalos oldalán a Vas megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában