Frissen Vasból

2021.10.21. 10:03

Kutyák keserves vonyítása utalt arra a tragédiára, ami a meztelenül vezető férfi balesetével végződött Vas megyében

Szénné égett emberi maradványokat találtak egy kiégett házban Dörgicsén, az Agyaglik dűlőben, szerdán. Egyelőre nem lehet tudni, hányan lehetnek áldozatok, és még azt sem, hogy mi történhetett a házban.

veol.hu/vaol.hu

Fotó: Kovács Erika/Napló

Pogány Péter rendőr ezredes, bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes, Baráth Attila alezredes, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság (VMRFK) bűnügyi osztályvezetője és fehér ruhás helyszínelők dolgoztak a teljesen kiégett háznál a tűzoltók autói mögött szerdán, amit körbekerített a rendőrség, a tragédiára riadt kutyák keserves sírása és vonyítása is utalt – számolt be róla a veol.hu.

Fotók: Kovács Erika/Napló

A ház közelében gondos konyhakert, szépen nyírt parkos rész, előtte szépen művelt szőlőültetvények és lenyűgöző balatoni panoráma tárult az ember elé.

Senki nem gondolna arra, hogy ebben az idilli környezetben mekkora tragédia történt néhány órával korábban.

Az épületben szénné égett emberi maradványokat találtak, ezt Nagy Judit megyei rendőrségi sajtóreferens mondta, majd hozzátetette, a történteket büntetőeljárás keretében vizsgálja a Veszprém megyei Rendőr-főkapitányság. Csondor Henrietta, megyei katasztrófavédelmi szóvivőtől megtudtuk, hogy az oltásnál a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat, valamint a badacsonytomaji hivatásos és a balatonfüredi önkormányzati tűzoltók dolgoztak. A munkálatok közben az egységek két gázpalackot kihoztak az ingatlanból. A rémült állatokat a tűzoltók megitatták.

A falubeliek döbbenten állnak a történtek előtt, találgatták, vajon mi történhetett. Többen megerősítették, hogy a Vas megyében, szerda reggel történt balesetben elhunyt férfi és párja lakott az Agyaglik-dűlőn lévő házban. A veol.hu megkeresésére a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata ezt az összefüggést nem erősítette meg. Közölték, teherautóval ütközött a 84-es főúton, Nemeskeresztúrnál egy személygépkocsi, utóbbi vezetője a helyszínen meghalt. A helyszínelés teljes útlezárás mellett történt, a forgalmat elterelték.

Kapcsolódó cikkeink:

https://www.vaol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/holttestet-talaltak-a-meztelenul-halalos-balesetet-okozo-ferfi-leegett-hazaban-5403257/

https://www.vaol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/halalos-baleset-vas-megyeben-kamion-es-szemelyauto-utkozott-a-84-es-uton-fotok-5401877/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=vaol&fbclid=IwAR1agQ_gq7-HUAxM5iAyqV9-rpG45OwP143OVaxrIRJUwbRkRkZk4N4f7Dk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában