Frissen Vasból

2021.10.17. 19:18

Traktorral ütközött, meghalt egy motoros Jánosháza közelében

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt vasárnap délután Nemeskeresztúr közelében.

Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

Információink szerint egy Honda motor haladt Nemeskeresztúr felől Jánosháza irányába, amikor a jármű egy enyhén jobbra ívelő kanyarban egy autó előzésébe kezdett. A motoros az előzés közben észrevette, hogy szemből egy traktor érkezik, ezért vészfékezett, majd körülbelül húsz méteres féknyom után „eldöntötte” a motort, majd további körülbelül húsz métert csúszott az aszfalton, ezután traktornak ütközött. A traktor vezetője is próbálta elkerülni a balesetet, de ez nem sikerült. A huszonhat éves motoros olyan súlyosan megsérült, hogy bár mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, de az életét nem sikerült megmenteni, a helyszínen meghalt.

A mentés és a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljesen le kellett zárni.

Fotók: Horváth Balázs

Korábban írtuk:

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt a Nemeskeresztúr és Jánosháza közötti útszakaszon - írja a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2021. október 17-én, 16 óra 20 perc körüli időben a 8457-es számú út, 2-es kilométerszelvényében egy motoros egy mezőgazdasági járművel ütközött. A balesetben a motoros olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés teljes útlezárás mellett zajlik, a rendőrök a közlekedőket a 84-es számú főút felé terelik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában