Sérült

2021.10.14. 18:32

Motoros repült a bokrok közé Kisunyomnál

Csütörtök délután egy Suzuki személyautó haladt Kisunyomban, ahol egy mellékútról a 86-os útra, balra akart kanyarodni a sofőr.

Horváth Istvánné

Fotó: Horváth Istvánné

Úgy tudjuk, hogy a jármű megállt a stoptáblánál, a sofőr körülnézett, majd miután szabadnak látta az utat, elkezdett balra kanyarodni. A járművet vezető férfi ekkor azt vette észre, hogy jobbra mögötte több útszéljelző is darabokra repül, ezért megállt megnézni, hogy mi történt. Ekkorra már csak azt látta, hogy az út melletti bokros, fás területről egy motoros ruhába öltözött ember mászik élő a növények közül, a motor egyáltalán nem is látszott az útról. Helyszíni információk alapján a Honda motor nagy sebességgel érkezett a 86-os úton Körmend felől, a Suzuki vezetője nagy valószínűséggel nem is láthatta az érkező járművet, és már a főúton volt, amikor mögötte a balra ívelő kanyarban feltűnt a motor, a motoros pedig nem akart az autó hátuljának ütközni, ezért húzta jobbra, a bokros területre a kormányt.

Fotók: Horváth Istvánné

Úgy tudjuk, hogy a Honda vezetője könnyebben sérült csak, a mentők a szombathelyi kórházba szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában