Sérültek

2021.10.04. 09:20

Súlyos baleset az M86-os úton, két embert a tűzoltók szabadítottak ki – fotók

Hétfőn reggel egy Mitsubishi személyautó haladt Szombathely felől Csorna irányába az M86-os úton, amikor a jármű Nemesbőd közelében egy nagyon enyhe balra ívelő kanyarban sodródni kezdett, majd az út melletti mély árokba hajtott azon a szakaszon, ahol nincs szalagkorlát.

Horváth Istvánné

Fotó: Horváth Istvánné

Az autóban ketten utaztak, mindketten súlyosan megsérültek, a tűzoltók szabadították ki őket a teljesen összetört autóból, majd a mentők a szombathelyi kórházba szállították őket.

Fotók: Horváth Istvánné

A baleset után a közút szakemberei kitáblázták a veszélyt az M86-os úton, lezárták a külső sávot, veszélyjelző-táblákat helyezték ki és 40km/h-s sebességkorlátozás is érvényben volt, ennek ellenére a legtöbb járművezető lassítás nélkül, 100km/h körüli sebességgel hajtott el a baleset helyszíne és a mentésben részt vevők mellett.

Kérünk minden autóst, hogy vegyék komolyan az ilyen jelzéseket és ha balesetet látnak, lassítsanak! Amennyiben még nincs segítség a helyszínen, minden esetben kötelező meggyőződni arról, hogy nem szorul-e valaki segítségre a helyszínen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában