Baleset

2021.11.13. 12:33

Forgalommal szemben haladt, frontálisan ütközött egy autó Szombathely határában

Horváth Istvánné

Fotó: Horváth Istvánné

Szombaton délelőtt egy Fiat személyautó haladt a 87-es út Szombathelyt elkerülő szakaszán, amikor a sofőr az M86-os felhajtónál eddig tisztázatlan okból az M86-os út felé forgalommal szemben hajtott fel, ahol összeütközött a szemből szabályosan érkező Opel Corsa személyautóval. Az Opel vezetője megpróbálta elkerülni az ütközést, jobbra rántotta a kormányt, de sajnos így is ütköztek. Az Opel ezután az út menti töltésen lecsúszva egy fánál állt meg. A balesetben a vétlen Opel vezetője súlyosan, a Fiat vezetője könnyebben megsérült, a mentők kórházba szállították őket.

Fotók: Horváth Istvánné

Információink szerint a Fiat vezetőjének volt helyismerete, gyakran járt ezen az útvonalon, így egyelőre nem tudni, hogy miért hajtott be forgalommal szemben az útszakaszra.

A baleset miatt az érintett részt teljesen le kellett zárni, ezért a környéken, főleg a Zanati úton óriási torlódás alakult ki.

Kapcsolódó cikkünk:

https://www.vaol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/frontalis-karambol-a-87-es-fouton-5471360/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=vaol&fbclid=IwAR1uqv3FmsWALeHatDL906naPRt27NqybJ4QqwdC-pbatLTpZlHZEIKNJVM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában