Baleset

2021.11.13. 11:25

Frontális karambol a 87-es főúton

Szombathely határában, az M86-os csomópontja közelében az utat a mentés idejére lezárták.

vaol.hu

Fotó: Illusztráció

Frissítés:

A rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást Szombathely külterületén.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, két személygépkocsi ütközött frontálisan 2021. november 13-án, 10 óra 15 perc körüli időben a 87-es számú főút 28-as kilométerszelvényében. A főúton teljes útlezárás volt érvényben.

A műszaki mentés befejeződött, ezért a rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották.

Korábban írtuk:

Frontálisan karambolozott két személyautó a 87-es főút 27-es kilométerénél, az M86-os autóút csomópontja közelében. A szombathelyi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket, egy embert pedig feszítővágóval szabadítanak ki az egyik autóból. A balesethez a mentők is kiérkeztek. A mentés idejére az érintett útszakaszt lezárták – olvasható a katasztrófavédelem oldalán.

A rendőrség tájékoztatása:

Az elsődleges információk alapján két gépjármű ütközött frontálisan 2021. november 13-án, 10 óra 15 perc körüli időben a 87-es számú főút 28-as kilométerszelvényében.

A rendőrök a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt, amelyet a munkálatok előrehaladtával fokozatosan tesznek majd szabaddá. A Szombathely felé érkező forgalmat leállítják, a Szombathelyről érkezőket az ipari úton át terelik.

Fotók: Olvasó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában