Frissen Vasból

2021.11.19. 09:36

Pánikba esett, kiugrott az ablakon, meghalt a beteg Zalaegerszegen

Koronavírus-fertőzéssel két hétig otthonában betegeskedett az fiatal zalaegerszegi férfi, aki csütörtökön délután tisztázatlan körülmények között öngyilkosságot követett el a megyei kórházban.

zaol.hu

A magasból való leugrás a harmadik leggyakoribb öngyilkossági módszer

Fotó: Szendi Péter

Élettársa a Zalai Hírlap szerkesztőségével azt közölte, hogy párja, aki egy hónap múlva töltötte volna be a 30. életévét, korábban pár esztendeig a mentőszolgálatnál dolgozott, majd váltott és kamionsofőrként kereste a kenyerét. Covid elleni oltása nem volt. Két hete betegedett meg, koronavírus-fertőzést állapítottak meg nála. Gyógyszereket kapott, otthonában ápolták, ám oly mértékben rosszabbodott állapota, hogy csütörtökön kora délután mentőt hívtak hozzá. Így került a megyei kórházba és húsz perccel később a covid-pulmonológia harmadik emeleti ablakán kizuhant. Élettársa annak a meggyőződésének adott hangot, hogy párja zavart tudatállapotba kerülhetett a súlyos légzési elégtelenség, az oxigénhiány miatt, ezért következhetett be a tragédia, mert más okkal nem tudja ezt megmagyarázni – írják a zaol.hu-n.

A történtekről a kórháztól kértek tájékoztatást, amint ez megérkezik, frissítjük hírünket. Az már megerősített információ, hogy a tragédia körülményeit a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában