Ütközés

2022.02.04. 18:32

Elhajtott a helyszínről a baleset okozója Szombathelyen - fotók

Horváth Balázs

Forrás: Horváth Balázs

Pénteken késő délután egy Alfa Romeo személyautó vontatott egy Skoda személyautót Szombathelyen, az Óperint utcában. A két jármű egymás után behajtott a körforgalomba, ahonnét a Kálvária utca felé szerettek volna továbbhaladni, de időközben egy Toyota személyautó is behajtott a körforgalomba a Körmendi út irányából.

 

Forrás: Horváth Balázs

 A Toyota balról elhajtott a Skoda mellett már bent a körforgalomban, majd a Toyota az Alfa Romeo és a Skoda között átvágott, miközben elszakította a vontatókötelet és ezzel keresztbefordította az Alfát is, majd a Dózsa György utca irányában elhagyta a körforgalmat. Az ütközést csak azért kerülte el a szabálytalan Toyota, mert a Skoda vezetője félrerántotta a kormányt. 

 

A balesetben megsérült a Skoda és az Alfa Romeo lökhárítója is, az utóbbi járművön ezen kívül még más sérülés is keletkezett. 

 

A balesetet több a közelben működő térfigyelő kamera is rögzítette, így elég valószínű, hogy megtalálják a helyszínt elhagyó autót és a vezetőjét is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában