Elfogták

2022.03.24. 12:32

Meg akarta ölni a feleségét a sitkei férfi, a TEK fogta el

Szerencsére a nőnek sikerült elmenekülni és segítséget kérni.

vaol.hu

Fotó: police.hu

Arról érkezett bejelentés a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 2021. november 9-én, hogy egy nőt megtámadtak Sitkén egy családi házban. A megyei nyomozók a Terrorelhárítási Központ segítségével 2021. november 10-én elfogták és előállították azt a sárvári lakost, aki 2021. november 9-én, az esti órákban fojtogatta és megkötözte házastársát Sitkén. A nőnek sikerült elmenekülnie a helyszínről és segítséget kért. A nyomozók a bántalmazót gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és vele szemben előre kitervelten elkövetett emberölés bűntett kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak. A Szombathelyi Járásbíróság 2021. november 12-én elrendelte a férfi letartóztatását.

 

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat vádemelési javaslattal a Vas Megyei Főügyészségnek megküldte.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában