Helyi kék hírek

2022.03.24. 08:18

Szerdán hét baleset is volt Vas megyében

Szerencsére ebből ötnél nem történt személyi sérülés.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a 2022. március 23-án 5 óra és 2022. március 24-én 5 óra közötti időben egy, súlyos és egy, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés - írja a Rendőrség hivatalos oldalán. A rendőrök öt, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek.

 

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2022. március 23-án, Szombathelyen. Egy helyi fiú kerékpárjával közlekedett a Bem József utcában kialakított kerékpárúton, amikor haladása során az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére lehaladt az úttestre és összeütközött egy ott közlekedő gépkocsival. A balesetben a biciklis fiatal megsérült. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

 

Ugyancsak személyi sérüléssel járt az a közlekedési baleset is, amely 2022. március 23-án történt Szentgotthárdon. Egy vasszentmihályi lakos személyautóval közlekedett a Hunyadi János utcában Ausztria felől, amikor kanyarodása során összeütközött egy, a Füzesi úton közlekedő kerékpárossal. A balesetben a biciklis megsérült. Az eset körülményeit a Körmendi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

 

Kiemelt képünk szerdán, a Bem József utcában készült, ahol egy biciklis gyerek tekert egy érkező autó elé. A szabálytalan gyermek a balesetben súlyosan megsérült.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában