Életmentés

2022.06.23. 08:43

Eltűnt egy idős férfi a szomszédos megyében, drónnal és kutyával találtak rá az M1-es mellett - videó

A győri és a komáromi rendőrök, az önkéntes tűzoltók, a polgárőrök és a különleges kutyás mentőegyesületek drónnal és mentőkutyákkal keresték Bábolna közelében az eltűnt idős férfit.

Police.hu

Forrás: Police.hu

Egy férfi június 20-án délután jelentette be a Győri Rendőrkapitányságon, hogy aznap reggel idős édesapja autóval elindult a boltba győri otthonából, de azóta nem ért haza, és a mobiltelefonján pedig nem elérhető - írja a police.hu

A város rendőrei kiadták a 77 éves férfi utáni körözést, majd megállapítottak, hogy utoljára az M1-es autópálya környékén, a bábolnai kihajtónál autózott, és feltehetően arrafelé lehet.

Június 21-én a Komáromi Rendőrkapitányság munkatársaival, a helyi Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület, a Kulcsár Kutató és a Floyd Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány tagjaival és kutyáikkal keresni kezdték a férfit.

Először a kocsiját találták meg az autópálya közelében lévő magas aljnövényzetű réten, majd a személykereső kutya szagot fogott. A rendőrök azt írják, nem ment el rossz irányba egy pillanatra sem, megtalálta a közelben a segítségre szoruló, életben lévő idős embert.

A kutatásban résztvevők ellátták a férfit, amíg a mentők nem érkeztek meg. Végül kórházba vitték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában