Baleset

2022.06.12. 16:52

Fotók - Motorbaleset miatt lezártak egy utcát Szombathelyen

A motorost kórházba kellett szállítani a baleset helyszínéről.

HI

Fotó: HI

Vasárnap délután egy Seat személyautó haladt Szombathelyen, a Váci Mihály utcában a Rohonci út felé, amikor a sofőr rájött, hogy túlment azon a helyen, ahová tartott, ezért az egyik parkoló bejáratánál meg akart fordulni. A Seat jobbra húzódott, majd a sofőr figyelmetlenül azonnal balra vissza is kanyarodott, de nem vette észre a mögötte érkező motorost és elé kanyarodott.

A motoros látta, hogy már nem tud megállni a hirtelen elé forduló jármű előtt, ezért eldöntötte a motort. A motor a személyautó oldalának ütközött, a motoros pedig az aszfalton csúszott. A motoros nem viselt komolyabb védőruházatot csak bukósisakot, ezért megsérült a csúszás következtében, a mentők kórházba szállították.

A mentés és a helyszínelés idejére a Váci Mihály utcát teljesen le kellett zárni, de ismét több olyan autós is volt, akik a bójákat kikerülve behajtottak a rendőrség által lezárt területre a mentést végzők közé, ahol ezután  természetesen nem tudták tovább folytatni az útjukat abba az irányba.

Forrás: HI

 

Forrás: HI
Forrás: HI
Forrás: HI


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában