Összegzés

2022.07.28. 09:18

Ismét akadt dolga a vasi egyenruhásoknak, eltiltás alatt ült volán mögé a 20 éves férfi

Nyolc balesetről érkezett bejelentés a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra az elmúlt 24 órában.

police.hu

Forrás: Illusztráció

Az egyenruhások egy 20 éves járművezetőt igazoltattak, a késő esti órákban, Szombathelyen, a Viktória utcában. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfit a Szombathelyi Járásbíróság a járművezetéstől már korábban eltiltotta. A sofőrt a rendőrök előállították és vele szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak - írja a police.hu

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a 2022. július 27-én 5 óra és 2022. július 28-án 5 óra közötti időben egy, súlyos és egy, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Munkatársaink hat, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek.

Ne feledjék, az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért a közlekedés résztvevői tehetnek a legtöbbet azzal, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekednek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában