Baleset

2022.07.06. 15:18

Kisteherautó és személyautó ütközött Szombathely határában, lezárták a Söpte felé vezető utat - fotók

Horváth Balázs

Forrás: Horváth Balázs

Szerdán délután egy Ford személyautó haladt Söpte felől Szombathely irányába, amikor az utas elmondása szerint a sofőr rosszul lett, emiatt a jármű lassan áttért a szembejövő sávba, ahol épp egy Fiat kisteherautó érkezett. A Fiat vezetője elmondta, hogy látta a sávjába áttérő autót, emiatt teljesen a padkára húzódott miközben fékezett, de így sem tudta elkerülni az ütközést, a Ford a Fiat bal hátsó kerekének ütközött. A Fiat kisteherautó egy szemtanú elmondása szerint majdnem felborult az ütközés után, de a sofőr szerencsére az úton tudta tartani a járművet. 

Forrás: Horváth Balázs

A baleset helyszínéről a Ford huszonéves vezetőjét a mentők kórházba szállították, a mentés és a helyszínelés idején egy időre teljesen le kellett zárni az érintett útszakaszt, ami miatt hatalmas torlódás alakult ki a környéken. Az úton lévő, mozgásképtelenné vált kisteherautót a szombathelyi tűzoltók vontatták félre, akik áramtalanították a Fordot is.

Forrás: Horváth Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában