Tűzeset

2022.07.17. 11:14

Porig égett egy autó egy szombathelyi parkolóban - helyszíni fotók

Horváth Balázs

Forrás: Horváth Balázs

Vasárnap délelőtt egy Volvo személyautó kanyarodott be a 86-os főút Szombathelyt elkerülő szakaszáról az áruházak parkolójába, amikor a sofőr észrevette, hogy füstöl az autó. Sok ideje nem volt, mert másodpercekkel később már lángok csaptak fel, így azonnal félreálltak a parkolóban és elhagyják a lángoló járművet.

Forrás: Horváth Balázs

A Volvo mellett egy Volkswagen Golf személyautó parkolt, a tüzet pedig szabadnapos rendőrök is észrevették, és mivel olyan nagy volt a tűz, amit már poroltóval nem lehetett megfékezni, ezért az egyik ember betörte a Volkswagen oldalsó ablakát, majd kiengedték a kéziféket és eltolták az enélkül szinte biztosan a tűz martalékává váló autót.

Forrás: Horváth Balázs

Időközben a szombathelyi tűzoltók is a helyszínre érkeztek és eloltották a lángokat, de a Volvo így is teljesen kiégett. A Volkswagen hála a gyors helyzetfelismerésnek, egy betört oldalablakkal megúszta a szinte biztos totálkár helyett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában