Baleset

2022.08.06. 07:35

Kisteherautót borított fel egy személykocsi Szombathelyen, négy autó tört össze

A lezárt útszakaszról érkezett, nem állt meg a stop táblánál, majd ütközött a BMW.

HI

Fotó: HI

Szombaton hajnalban egy kisteherautó haladt Szombathelyen a Szelestey utcában a Vasútállomás felől a belváros irányába, amikor a Nádasdy utcából egy BMW személyautó nem adta meg neki az elsőbbséget, és a stop tábla ellenére a kereszteződésbe hajtott, ahol a kisteherautó oldalának ütközött. Az ütközéstől a kisteherautó felborult. Az oldalán csúszó jármű egy szabályosan parkoló Nissannak is nekiütközött, amit egy Toyotának lökött. A balesetben nem sérült meg senki.

A Nádasdy utca, ahonnét a balesetet okozó BMW személyautó érkezett, útfelújítás miatt le van zárva, mindkét oldaláról behajtani tilos, kivéve célforgalom tábla van kihelyezve. A BMW a terelőtáblák között hajtott be fékezés nélkül a kereszteződésébe, a stop tábla után ütközött a másik járművel.

A baleset miatt mindkét utcát teljesen le kellett zárni a műszaki mentés és a rendőrségi helyszínelés idejére. A mentésben a szombathelyi tűzoltók is részt vettek.

Forrás: HI
Forrás: HI
Forrás: HI
Forrás: HI
Forrás: HI
Forrás: HI


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában