Tűzeset

2022.08.05. 11:05

Tűz miatt vált lakhatatlanná egy család háza Kemenesmagasiban - fotók

A lángokkal a pápai hivatásos, celldömölki önkormányzati tűzoltók küzdöttek.

Katasztrófavédelem

Forrás: Celldömölk ÖTP

Egy családi ház tároló helyiségében keletkezett tűz csütörtökön reggel Kemenesmagasiban, a József Attila utcában. A lángok a konyhára, valamint a tetőszerkezetre is átterjedtek. Az esethez a pápai hivatásos és a celldömölki önkormányzati tűzoltókat, valamint a Vas megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot riasztották. A tűzoltók áramtalanították az épületet, a füsttel telítődött konyhából kivittek egy propánbutángáz-palackot is, amelyet hőhatás nem ért. A rajok több vízsugárral, több oldalról oltották a lángokat - olvasható a Katasztrófavédelem weboldalán.

Forrás: Celldömölk ÖTP

A tűz keletkezésekor az épületben nem tartózkodott senki, azonban az oltás után nyilvánvalóvá vált, hogy az épület lakhatatlanná vált, két felnőttnek és három gyermeknek a polgármester talált szállást. Az oltást követően az egységek hőkamerával átvizsgálták a fafödémet, valamint megbontották a tetőszerkezetet, végül kordonszalaggal lezárták a területet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában