Tragédia

2022.09.19. 10:18

Embert gázolt a vonat Szombathelynél - Késések a szentgotthárdi vonalon - frissítve

vaol.hu

Illusztráció!

18.30

11.00

Hétfőn 8.54 perckor Szombathely – Ják-Balogunyom állomások között Szombathely-Szőlős megállóhely közelében a Ják-Balogunyom irányában közlekedő mozdonyvonat elé fékúttávolságon belül belépő ismeretlen női személyt gázolt, aki a helyszínen életét vesztette.

A hatósági helyszínelés miatt a két állomás között a vonatok nem közlekednek, az utasok vonatpótló autóbuszokkal közlekedhetnek. A helyszínelés befejezését és a vasúti pálya fertőtlenítését követően várhatóan 11.30-kor óra körül indulhat meg a vasúti forgalom.

Előzmény:

 A GYSEV vonalán Szombathely és Ják-Balogunyom állomás között gázolás miatt nem közlekednek vonatok hétfőn délelőtt. Az utasokat pótlóbuszok szállítják. A Sopron–Szombathely–Szentgotthárd vonalakon késésekre kell számítani - közölte a MÁVinform.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában