Letartóztatás

2022.09.20. 08:58

Többször is nőket fogdosott a nyílt utcán a szomszédos megyében, elfogták a rendőrök

A Veszprémi Rendőrkapitányság elrendelte a szeméremsértő módon viselkedő 23 éves halimbai férfi őrizetbe vételét, majd kezdeményezte letartóztatását.

veol.hu

A bíróság házi őrizetről döntött szeptember 19-én, közölte a veol.hu érdeklődésére Nagy Judit megyei rendőrségi szóvivő. A portál megírta, hogy kihallgatták gyanúsítottként a veszprémi rendőrök a férfit, aki nőket fogdosott az utcán, Veszprémben és Ajkán. Egy fiatal nő szeptember 14-én tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy megfogta a vállát egy férfi a megyeszékhelyen, felhúzta a szoknyáját, közben letolta a saját nadrágját. A nő azonnal segítségért kiáltott, mire a férfi elsietett. A nyomozók hamar azonosították a halimbai illetőt, akit elfogtak szeptember17-én, Ajkán. Előállították, majd kihallgatták szeméremsértés vétség gyanúja miatt. A férfi elismerte, hogy többször is fogdosott nőket a két városban. Eddig négy bejelentés érkezett ellene a rendőrségre, de a nyomozók további sértettek után kutatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában