Eljárás indul

2022.09.30. 10:07

Válaszolt a rendőrség: Büntetőeljárás indul a szombathelyi területi képviselőt megfenyegető személyek ellen

vaol.hu

Illusztráció!

Ahogy korábban beszámoltunk róla, a napokban tett közzé bejegyzést a közösségi médiában egy fodrászcikkekkel foglalkozó szombathelyi üzlet vezetője. A bejegyzésben leírják, hogy a területi értékesítésekkel foglalkozó alkalmazottjukat és annak párját ismeretlen tettesek megfenyegették. 

Az eset kapcsán megkerestük az érintett alkalmazottat, aki elmondta: számára egy nagyon megrázó és felkavaró élmény volt, ami vele és párjával történt. A kálvária akkor kezdődött amikor párját keresték fel telefonon, akkor egy személyes találkozóra hívták a cég munkatársát, a találkozó alkalmával három férfi adott át neki egy telefonszámot tartalmazó cetlit – itt ki kell emelni, hogy a férfiak már a lakása előtt várták a sértettet – nyomatékosan mondták, hogy hívja fel azt, amit ő meg is tett. A telefonbeszélgetést követően egy újabb személyes találkozóra került sor, ahol már csak egy férfi várta, aki felszólította, hogy két termék forgalmazását sürgősen fejezzék be. Az eset után megtették a feljelentést. 

Az ügyben megkerestük a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságot is, lapunk számára adott válaszokat közöljük:

- A Szombathelyi Rendőrkapitányság feljelentés alapján, zaklatás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A nyomozás során vizsgálja azt is, hogy a feljelentés adatai alapján megállapítható-e testi épséget veszélyeztető cselekmény bekövetkezésének lehetősége.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában