Felkavaró élmények

2022.09.29. 17:34

Veréssel fenyegettek meg egy területi képviselőt Szombathelyen - A megdöbbentő esetről a sértett nyilatkozott portálunknak

vaol.hu

Illusztráció!

Forrás: MW-archív

A napokban tett közzé bejegyzést a közösségi médiában egy fodrászcikkekkel foglalkozó szombathelyi üzlet vezetője. A bejegyzésben leírják, hogy a területi értékesítésekkel foglalkozó alkalmazottjukat és annak párját ismeretlen tettesek megfenyegették. 

Az eset kapcsán megkerestük az érintett alkalmazottat, aki elmondta: számára egy nagyon megrázó és felkavaró élmény volt, ami vele és párjával történt. A kálvária akkor kezdődött amikor párját keresték fel telefonon, akkor egy személyes találkozóra hívták a cég munkatársát, a találkozó alkalmával három férfi adott át neki egy telefonszámot tartalmazó cetlit – itt ki kell emelni, hogy a férfiak már a lakása előtt várták a sértettet – nyomatékosan mondták, hogy hívja fel azt, amit ő meg is tett. A telefonbeszélgetést követően egy újabb személyes találkozóra került sor, ahol már csak egy férfi várta, aki felszólította, hogy két termék forgalmazását sürgősen fejezzék be.

A történet így folytatódott: a fenyegető tudtára adta, hogy ismeri az autóját, a címét, a munkahelyi útvonalát, vagy azt, hogy melyik edzőtermet használja. A fenyegetés részeként szó volt "testi és anyagi sérülések okozásának lehetőségéről" is. A fenyegető emellett felajánlotta lehetőségként azt is, hogy lépjen ki munkahelyéről és maradjon ki az egészből.

Úgy a sértett, mint a cég vezetősége értetlenül áll az eset előtt. Elmondták, sosem gondolták volna, hogy efféle bűnténynek eshetnek áldozatául. A szóban forgó termékek is olyanok, amelyekből nem keletkezik jelentős bevételi forrása cégnek, ezért még érthetetlenebbek a történtek. Kiemelték, hogy egyik konkurens céget sem gyanúsítják vagy vádolják.

Megtudtuk, a fenyegető többször is elmondta, hogy őt felbérelték, „neki ez a feladata”, így az érintettek egy harmadik fél jelenlétére gyanakodnak, viszont annak kilétéről sajnos nincs információjuk.

Az eset után megtették a feljelentést. 

Az ügyben megkerestük a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságot is, amint megérkezik a válasz, közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában