Vádemelés

2022.10.06. 08:00

Általános iskola öltözőjéből is lopott - Több mint százezer forintnyi értéket lopkodott össze egy vasi férfi

Általános iskola és gimnázium öltözőjéből is lopott pénzt, kabátot de okoskarkötőt is a rovott múltú húszas éveiben lévő vádlott.

Vas Megyei Főügyészség

A Vas Megyei Főügyészség közleményben tájékoztatta lapunkat, hogy a Sárvári Járási Ügyészség többrendbeli lopás vétsége miatt emelt vádat azzal a húszas éveiben lévő, rovott múltú férfival szemben, aki a vád szerint 2022 márciusában egy gimnázium és egy általános iskola öltözőjéből, valamint tanári szobájából pénzt, kabátot, okoskarkötőt, valamint sportcipőket lopott el. A vádlott egy sárvári élelmiszerboltból márkás szeszes italt, míg egy másik üzletből órát, fülhallgatót, telefontartót és illatosítót is ellopott. A vádlott a sértetteknek több mint 120.000 forint kárt okozott, ami részben megtérült.

A Sárvári Járási Ügyészség a vádlottal szemben fogházbüntetés kiszabását, közügyektől eltiltását, valamint a bűnös úton szerzett vagyon vagyonelkobzását indítványozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában