Büntetőeljárás is indult

2022.10.18. 11:00

Kilenc balesetnél helyszíneltek egy nap alatt a rendőrök Vas megyében

Eltiltás alatt vezető sofőrrel szemben intézkedtek a Vas megyei rendőrök. Kilenc közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a főkapitányságra az elmúlt 24 órában.

police.hu

Forrás: police.hu

Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra a 2022 október 17-én 5 óra és 2022. október 18-án 5 óra közötti időben kettő, súlyos sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Munkatársaink hét anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek.

Súlyos sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök Szombathelyen, a Bartók Béla körúton. Egy helyi lakos személyautóval közlekedett a Kárpáti Kelemen utcában, amikor haladása során az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére behajtott a Bartók Béla körút kereszteződésébe, ahol elsodort egy, ott közlekedő kerékpárost. Az ütközés során a biciklis súlyosan megsérült. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.  

Közlekedési baleset történt a 8-as számú főúton, Magyarszecsőd térségében. Egy molnaszecsődi lakos gyalogosan akart áthaladni a 8-as számú főúton. Egy tehergépkocsi mögül lépett le az úttestre, melynek során egy, a főúton haladó tehergépkocsi elsodorta. A balesetben a gyalogos súlyos sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a Körmendi Rendőrkapitányság.

Egy helyi sofőrt igazoltattak az egyenruhások 2022. október 17-én, Kőszegen. Az intézkedés során megállapították, hogy a járművezetőt a Szombathelyi Törvényszék a vezetéstől jogerősen eltiltotta, ezért őt a Kőszegi Rendőrkapitányságra előállították és vele szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult - közölte internetes oldalán a rendőrség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában