Összegzés

2022.10.12. 07:49

Sok volt a munka a vasi utakon - Tizenöt balesetnél és két jogosítvány nélküli sofőrrel is volt dolga egyenruhásainknak

Egy sofőr eltiltás hatálya alatt vezetett Szombathelyen. A Vas megyei rendőrök tizenöt balesetnél helyszíneltek az elmúlt 24 órában.

police.hu

Illusztráció!

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra a 2022 október 11-én 5 óra és 2022. október 12-én 5 óra közötti időben egy, súlyos és kettő, könnyű személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Munkatársaink tizenkettő anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek - írja a police.hu.

A közúti ellenőrzések során kettő olyan járművezetővel szemben intézkedtek a Vas megyei rendőrök, akik úgy közlekedtek járművükkel, hogy nem rendelkeztek vezetői engedéllyel. Egy segédmotor-kerékpáros Kőszegen, egy autós pedig Merseváton közlekedett vezetői engedély nélkül. A két férfit az egyenruhások az illetékes rendőrkapitányságokra előállították és velük szemben – őrizetbe vételük mellett – engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt eljárást kezdeményeztek.

Egy helyi sofőrt vontak intézkedés alá a szombathelyi rendőrök, aki egy áruház melletti parkolóban közlekedett autójával. Az igazoltatás során megállapították, hogy a férfit a Szombathelyi Járásbíróság engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt jogerősen eltiltotta a járművezetéstől. A 26 éves gépkocsivezetőt előállították és vele szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetése miatt büntetőeljárást indítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában