Vádemelés

2022.10.11. 08:11

Súlyosan veszélyeztette gyermekét - A kicsi szeme láttára italozott és feküdt le ismerősével a vasi férfi

Kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt emeltek vádat egy férfi ellen, aki kapcsolattartás időszaka alatt nem gondoskodott megfelelően kiskorú gyermekéről. Volt, hogy a kicsi két napig csak egy zacskó gumicukrot kapott enni, de olyan is előfordult, hogy a férfi egész éjszaka italozott és szexuális kapcsolatot létesített nőismerősével a gyermek közvetlen jelenlétében.

Vas Megyei Főügyészség

Illusztráció!

A Vas Megyei Főügyészség közleményben tájékoztatta lapunkat, hogy a Szombathelyi Járási Ügyészség kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vád szerint a kapcsolattartás időszaka alatt nem gondoskodott megfelelően kiskorú gyermekéről és a felügyeletét sem látta el maradéktalanul. A gyermek élelmezése nem volt biztosítva, két napig csak egy zacskó gumicukrot kapott. A kiskorú annak is szemtanúja volt, hogy a vádlott egész éjszaka italozott, hangoskodott és szexuális kapcsolatot létesített nőismerősével. A férfi súlyosan kötelességszegő magatartásával veszélyeztette a felügyelete alatt álló kiskorú sértett testi, érzelmi és erkölcsi fejlődését. A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában