Lebukott

2022.10.17. 14:25

Termesztette és fogyasztotta is a kábítószert: Vas megyei településen tartottak házkutatást a rendőrök

Egy Vas megyei településen tartottak kutatást a szombathelyi nyomozók.

Police.hu

Forrás: Police.hu

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói, valamint a Főkapitányság Felderítő Osztályának munkatársai 2022. október 15-én kutatást hajtottak végre egy Vas megyei családi háznál, mivel a beszerzett információk alapján felmerült a gyanú, hogy az ingatlanban élő 31 éves férfi kábítószert termeszt - tájékoztat hivatalos oldalán a rendőrség. 

A nyomozók a lakóház tetőtéri szobájában egy speciálisan, a kábítószer termesztésének céljára kialakított, fűtő-, világító és szellőztető-berendezésekkel ellátott mobilszekrényben már kiszárított állapotban lévő kábítószergyanús anyagot, míg a szobában további, különböző állapotban lévő kábítószergyanús anyagokat, valamint kábítószer termesztéséhez szükséges különböző szereket és egyéb kellékeket találtak. A kertben további egy tő kendert, míg a ház konyhájában, a hűtőszekrényben, kábítószergyanús tablettákat és bélyeget találtak.

Forrás: Police.hu

A 31 éves Vas megyei férfit a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították, vele szemben kábítószergyorstesztet alkalmaztak, amely THC komponensre pozitív értéket mutatott. A férfit gyanúsítottként kihallgatták, vele szemben egy rendbeli kábítószer birtoklása bűntett, valamint egy rendbeli kábítószer birtoklása vétség bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában