Bűnügy

2022.10.20. 07:50

Vér folyt a verekedés után egy munkásszállón a szomszédos megyében

A támadó előbb ököllel ment neki az egyik lakónak, majd törni-zúzni kezdett.

Police.hu

Forrás: Police.hu

A Győri Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytatott le egy 30 éves férfival szemben, aki augusztus 16-án reggen Győrben, az István Király utcában lévő munkásszálón egy szóváltás után többször is ököllel ütötte arcon az egyik lakót, egy 31 éves szigetvári férfit, aki súlyosan megsérült. A feldúlt támadó ezután az általa bérelt szobában a szálló tulajdonát képező vagyontárgyakat rongálta meg, amely cselekményével mintegy 450 ezer forint kárt okozott - írja a police.hu.

A helyszínre érkező járőrök a debreceni férfit elfogták, és a helyi rendőrkapitányságra előállították. Vele szemben büntetőeljárás indult, amelynek keretében a nyomozók súlyos testi sértés bűntette, és rongálás vétsége elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A 30 éves fiatalember a rendőröknek a bűncselekmények elkövetését elismerte, és elmondta, nem emlékszik rá, hogy mivel, vagy hogyan ütötte meg társát, de amikor látta, hogy az arca nagyon megsérült, adott neki törölközőt, hogy ne vérezzen.

 A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldte meg a Győri Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában